vp_24042019_race_07

starttijd: 21.15 uur uur
afstand: 2.100 meter
soort start: autostart
dotering: €. 10.000,--
soort koers: non premium
common pool: nee
challenge: VPW Vierjarigen Challenge

VPW Vierjarigen Challenge

1
2
3
4

 

 De tips van onze expert Hans Sinnige

Een schitterende koers waarin zowel Paul Hagoort als Dion Tesselaar Inspector Bros aanwijzen als het te kloppen paard. De ruin heeft in tegenstelling tot de meeste deelnemers koersritme en ook de vorm is geweldig. Hagoort heeft twee ijzers in het vuur. “Innovation Love traint goed maar is nog niet daar waar hij zijn moet. Hij zal deze koers denk ik nodig hebben. Zante Griff wordt steeds beter, die zie ik niet winnen maar bij de eerste drie verwacht ik haar wel”, aldus de trainer.

Dion Tesselaar laat Crazy and Quick terugkeren na rust. Hij was vorig jaar derde in de door Ids Boko gewonnen serie van de Duitse Derby. In de finale was hij met Jaap van Rijn als zesde onder de 1.13 niet ver achter de winnaar. “Hij traint goed, maar dit is de eerste keer uit en hij is nog niet 100%. Deze koers zal hij nog nodig hebben. Maar ik verwacht hem wel bij de eerste drie”, meldde Dion.

Bas Crebas hield Isabella JE en Ilclassico Renka in Vincennes aan de gang. De laatste liep in de laatste start waarin hij lang achteraan lag niet slecht, hij kwam nog goed opzetten en werd zevende. Indy Flevo maakte een winnende rentree in een klasse waarvoor hij veel te goed is. Nu begint het echte werk en de trainer liet de vorige keer weten dat zijn paard in elk geval verder verbeterd zal zijn.

1:   5 - Inspector Bros
2:   3 - Crazy and Quick
3:   6 - Innovation Love

Outsider(s):   2 - Zante Grif, 7 - Isabella JE, 4 - Ilclassico Renka, 1 - Indy Flevo

 De resultaten van deze koers