Wolvega Live!

Wolvega Live! De uitzendingen vanaf Victoria Park Wolvega

Wolvega Live! Alsof je erbij bent. Tijdens de meetings verzorgt ons mediateam een live-uitzending met beelden van hoge kwaliteit en een informatie programma met presentator Hans Sinnige. In de studio is elke week ook een expert (Cees Kamminga, Rick Wester, Arnold Mollema, Bas Crébas of Stefan Schoonhoven) aanwezig om naast een analyse van de selectieproeven ook kijkersvragen te beantwoorden. De uitzendingen beginnen steeds ruim voor de eerste kwalificatieproef.

De komende weken testen we het gebruik van onze livestream via Vimeo. Onder aan deze pagina ziet u vanaf nu twee schermen. Het bovenste scherm is van de Vimeo-verbinding en het onderste scherm geeft de oude YouTube-verbinding weer. U kunt dus 1 van beide verbindingen kiezen.

We stellen het op prijs als u uw bevindingen met ons deelt via info@victoriaparkwolvega.nl.

Indien u gebruik maakt van de browser Microsoft Edge kan het voorkomen dat de livestream niet juist werkt. In dat geval raden we u aan om Google Chrome als browser te gebruiken.

De livestream van Victoria Park is uitsluitend beschikbaar tijdens de meetings op Victoria Park. Indien u problemen met de livestream ondervindt mail ons dan via info@dillingdesign.com.

Victoria Park op Youtube

Wilt u de selectieproeven nog eens rustig nakijken? Dat kan via het Victoria Park Wolvega YouTube-kanaal.

In principe staan alle selectieproeven een uur na elke meeting op ons YouTube-kanaal. Daar vind je ook de uitzending van Wolvega Live!

Ook dat is de service van Victoria Park Wolvega!