Arrangementen van Victoria Park

De arrangementen van Victoria Park Wolvega

Victoria Park Wolvega is dubbelop genieten. Voor u als bezoeker beiden we diverse arrangementen die een avond Victoria Park tot een schitterende belevenis maken.

Naast drafsport van het hoogste niveau biedt Victoria Park u ook een culinaire belevenis. Of u nu kiest voor een buffet-arrangement of een arrangement met een exclusief driegangendiner, u zult de kwaliteiten van top-kok Roel Amoraal er zeker in terug proeven.

Met een weddenschap op uw favoriete paard is uw avond helemaal compleet en u zult niet de eerste zijn die na een heerlijke avond Victoria Park met een leuke winst naar huis gaat!

Elke koers telt

Met het arrangement “Elke koers telt” combineert u een prachtige avond drafsport met een heerlijk warm en koud buffet (incl. ijscoupe). Tevens maakt u kennis met diverse facetten van de drafsport!

Het beste paard van stal

Laat u verwennen met dit geweldige exclusieve arrangement. Vanuit het sfeervolle a la Carte restaurant met panoramisch uitzicht over de drafbaan, geniet u van gastronomie en drafsport van het hoogste niveau!

Hotel Tjaarda

Houdt u van een beetje spanning en bent u een ‘geluksvogel’? Ga een unieke avond beleven en beproef uw geluk in Victoria Park Wolvega! Parkhotel Tjaarda combineert dit met een heerlijk verblijf in een luxe kamer!