Arrangementen van Victoria Park

De arrangementen van Victoria Park Wolvega

Victoria Park Wolvega is dubbelop genieten. Voor u als bezoeker beiden we diverse arrangementen die een avond Victoria Park tot een schitterende belevenis maken.

Naast drafsport van het hoogste niveau biedt Victoria Park u ook een culinaire belevenis. Of u nu kiest voor een buffet-arrangement of een arrangement met een exclusief driegangendiner, u zult de kwaliteiten van top-kok Freek Krist er zeker in terug proeven.

Met een weddenschap op uw favoriete paard is uw avond helemaal compleet en u zult niet de eerste zijn die na een heerlijke avond Victoria Park met een leuke winst naar huis gaat!

Elke koers telt

Met het arrangement “Elke koers telt” combineert u een prachtige avond drafsport met een heerlijk warm en koud buffet (incl. ijscoupe). Tevens maakt u kennis met diverse facetten van de drafsport!

v.d. Valk hotel

Combineer een heerlijke avond uit op Victoria Park met een overnachting in Hotel v.d. Valk Wolvega. Met het v.d. Valk arrangement geniet u van een uniek weekendje Friesland!

Het beste paard van stal

Laat u verwennen met dit geweldige exclusieve arrangement. Vanuit het sfeervolle a la Carte restaurant met panoramisch uitzicht over de drafbaan, geniet u van gastronomie en drafsport van het hoogste niveau!

Hotel Tjaarda

Houdt u van een beetje spanning en bent u een ‘geluksvogel’? Ga een unieke avond beleven en beproef uw geluk in Victoria Park Wolvega! Hotel Tjaarda combineert dit met een heerlijk verblijf in een luxe kamer!