Over Victoria Park

Victoria Park Wolvega, een drafbaan en allround feestlocatie!

Victoria Park Wolvega is een allround feest- en evenementlocatie. Eenvoudig bereikbaar en met volop parkeerruimte. Door onze samenwerking met Beijk Catering zijn de mogelijkheden van Victoria Park zeer uiteenlopend. Van bedrijfsfeest tot concert en van vergadering tot seminar, Victoria Park biedt voor elke gelegenheid de beste faciliteiten.

Victoria Park is op de eerste plaats natuurlijk een drafbaan en niet zo maar een. De baan wordt door velen gezien als één van de mooiste drafbanen van Europa. Vrijwel elke week wordt er op Victoria Park op top niveau gekoerst. Met één van onze arrangementen kunt u er met uw gezelschap live bij zijn. Uiteraard kunt u ook gewoon eens binnenlopen om te ontdekken hoe spannend de paardenkoersen zijn.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die Victoria Park Wolvega u kan bieden? Neem dan, geheel vrijblijvend contact met ons op.

Victoria Plaza

Met een capaciteit tot 1.200 personen is de Victoria Plaza bij uitstek geschikt voor grote bijeenkomsten zoals concerten, beuren, seminars en feesten. Uiteraard is de ruimte ook te gebruiken in combinatie met één van onze andere restaurants.

Grote foodcounter
Ruime bar (omtrek 30 meter)
Moderne audiovisuele technieken
Op koersdagen vrij toegankelijk

Premium Lounge

De strak en modern ingerichte Premium Lounge biedt plaats aan gezelschappen tot 250 personen. Uiteraard is het mogelijk om ook met kleinere gezelschappen gebruik te maken van het buffet-restaurant. Voor gezelschappen vanaf 60 personen bieden wij de mogelijkheid van een buffet op maat. Informeer voor last-minute boekingen naar de beschikbaarheid.

Panoramisch uitzicht over de baan
Toegankelijk voor minder validen
Voorzien van grote TV-schermen
Ook voor last-minute boekingen

Virgill Boko Lounge

De Virgill Boko Lounge biedt ruimte aan 200 personen. Het gezellige café is uitermate geschikt voor het organiseren van een borrel of feest. De ruimte is voorzien van diverse Tv-schermen en biedt een prachtig zicht op de koersen.

Twee ruime bars
Uitstekend zicht op de baan
Gezellige en intieme ruimte
Op koersdagen vrij toegankelijk

Business Lounge

De Business Lounge biedt plaats aan 200 personen. Tijdens de koersdagen serveren wij hier een drie-, vier- of vijfgangendiner. Samengesteld door top-kok Freek Krist is elk gerecht een winnaar. Vanuit het sfeervolle restaurant heeft u een panoramisch uitzicht op de baan en via de grote TV-schermen blijft u van alles op de hoogte!

A la Carte (na reservering)
Toegankelijk voor minder validen
Sfeervolle ambiance
Culinair genieten op niveau