Over Victoria Park

Victoria Park Wolvega: de beste paarden strijden om titels

Victoria Park Wolvega wordt door velen gezien als één van de mooiste drafbanen van Europa. Vrijwel elke week worden er op Victoria Park koersen verreden voor professionals.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die Victoria Park Wolvega u in de toekomst kan bieden? Neem dan, geheel vrijblijvend contact met ons op.

Victoria Plaza

Met een capaciteit tot 1.200 personen is de Victoria Plaza bij uitstek geschikt voor grote bijeenkomsten zoals concerten, beurzen, seminars en feesten. Uiteraard is de ruimte ook te gebruiken in combinatie met één van onze andere restaurants.

Grote foodcounter
Ruime bar (omtrek 30 meter)
Moderne audiovisuele technieken
Op koersdagen vrij toegankelijk

Premium Lounge

De strak en modern ingerichte Premium Lounge biedt plaats aan gezelschappen tot 250 personen. Uiteraard is het mogelijk om ook met kleinere gezelschappen gebruik te maken van het buffet-restaurant. Voor gezelschappen vanaf 60 personen bieden wij de mogelijkheid van een buffet op maat. Informeer voor last-minute boekingen naar de beschikbaarheid.

Panoramisch uitzicht over de baan
Toegankelijk voor minder validen
Voorzien van grote TV-schermen
Ook voor last-minute boekingen

Virgill Boko Lounge

De Virgill Boko Lounge biedt ruimte aan 200 personen. Het gezellige café is uitermate geschikt voor het organiseren van een borrel of feest. De ruimte is voorzien van diverse Tv-schermen en biedt een prachtig zicht op de koersen.

Twee ruime bars
Uitstekend zicht op de baan
Gezellige en intieme ruimte
Op koersdagen vrij toegankelijk

Business Lounge

De Business Lounge biedt plaats aan 200 personen. Tijdens de koersdagen serveren wij hier een drie-, vier- of vijfgangendiner. Samengesteld door top-kok Freek Krist is elk gerecht een winnaar. Vanuit het sfeervolle restaurant heeft u een panoramisch uitzicht op de baan en via de grote TV-schermen blijft u van alles op de hoogte!

A la Carte (na reservering)
Toegankelijk voor minder validen
Sfeervolle ambiance
Culinair genieten op niveau