vp-25022022-race-07

starttijd: 21.15 uur
afstand: 2.100 meter
soort start: autostart
dotering: €. 2.200,--
soort koers: non premium
common pool: ja
challenge: Merwestaal Talent Challenge

PRIX LOTIS PHOTO

1
2
3
4

 

 De tips van onze expert Hans Sinnige

Kameraad moest vorige week na een lange pauze van heel ver komen, hij zette naar de laatste bocht toe driedik de aanval in en zette door tot op de streep. Die koers had hij nodig en die zal hem goed hebben gedaan, hij kan vandaag winnen.

Ook Happy d’Andain en Ozak Vivantis rekenen we tot de serieuze kanshebbers. Die laatste begon zijn loopbaan prima, maar verloor daarna de vorm. Dat zal zeker te maken hebben gehad met het ontbreken van de strip in de training. Die is er inmiddels weer en de paarden uit Biddinghuizen zullen dat de komende tijd gaan uitbetalen met betere verrichtingen.

Lopptowmiss won hier begin december vanuit het spoor naast de leider en liep daarna tweemaal goed in sterkere velden. Idem de Vauville bevestigde vorige week de sterke proef uit de banden door met een koers binnendoor prima derde te worden. Leo GS keert terug na een lange pauze. Hij had eerder snelheid genoeg, maar omdat hij meerdere maken de top van de jaargang opzocht kwam hij nog niet uit de verf. Dat kan nu anders zijn.

1:   4 - Kameraad
2:   7 - Happy d'Andain
3:   5 - Ozak Vivantis

Outsider(s):   8 - Loptowmiss, 1 - Idem de Vauville, 3 - Leo GS

 De resultaten van deze koers