EK Wedden

EK Wedden, spanning op hoog niveau!

Datum: 01-06-2018

Aanvang: 17.00 uur

Het EK Wedden op Victoria Park Wolvega is inmiddels een vast onderdeel op de kalender van onze drafbaan. Teams uit binnen- en buitenland strijden tijden dit EK om deze prestigieuze titel die officieel “European Championship Premium Betting” heet.

Voor de deelnemers is het zaak om een zo hoog mogelijke omzet op de totalisator (wedaanbieder) te generen. Wie na 8 koersen de hoogste omzet heeft gemaakt mag zich een jaarlang Europees kampioen noemen! Naast deze eer zijn er voor de deelnemers mooie prijzen te verdienen.

Heeft evenement is tevens een enorme boost voor de Nederlandse drafsport. Van de, door de spelers gerealiseerde, omzet gaat een percentage direct naar de Nederlandse drafsport. Hier profiteert de hele drafsport van!

Met het sponsoraandeelspel kunt u ook meedoen aan dit EK Wedden. Door het kopen van een aandeel in dit spel profiteert u van de kennis van de specialisten in het kampioenschap. U deelt mee in de winst die zij maken en sponsort daarnaast de drafsport. Met dit spel maakt u kans op een mooi rendement terwijl de risico’s beperkt zijn. Het rendement op een sponsoraandeel bedroeg tijdens het EK van 2017 ruim 5% terwijl tijdens het afgelopen WK zelfs 10% rendement werd behaald.

Gaat u tijdens het EK Wedden 2018 mee met de Pro’s? Vul dan onderstaand formulier in. Uw deelname is definitief zodra het verschuldigde bedrag van de gekochte sponsoraandelen is bijgeschreven op onze bankrekening. Na afloop van het EK wordt het saldo van uw sponsoraandeel automatische teruggestort op uw bankrekening.

Aanmeldformulier sponsoraandelenactie 2018

Ik wil meedoen aan de sponsoraandelenactie van het EK Wedden op vrijdag 1 juni op Victoria Park Wolvega. Het verschuldigde bedrag van de aandelen waarmee ik deelneem aan de sponsoraandelenactie zal ik overmaken op bankrekeningnummer NL84RABO0143130773 ten name van Stichting Racetrack Victoria Park o.v.v. Sponsoraandelenactie!

 

Ik doe mee met

aandelen a €. 100,-- per stuk

 

Ik verklaar dat ik 18 jaar of ouder ben.

 

 

U dient alle velden volledig in te vullen.