Aanmelding bezoek Victoria Park voor de meeting van 18 september 2020!

Gelukkig mogen de paarden op Victoria Park weer draven en kunt u daarbij aanwezig zijn. Let wel, we hanteren daarbij een strikt corona-protocol. Uiteraard volgen wij alle richtlijnen van de overheid en het RIVM.

Indien u de meeting van vrijdag 18 september wilt bezoeken, verzoeken wij u om onderstaand formulier volledig in te vullen zodat wij de meeting veilig en conform de geldende protocollen en draaiboeken kunnen laten verlopen.

Om een duidelijk beeld te krijgen over de verdeling van bezoekers over de beschikbare ruimten dient u ook de vragen m.b.t. een eventueel bezoek aan ons a la carte-restaurant volledig in te vullen (ook al maakt u hiervan geen gebruik)!

Indien u of één van uw gasten één van onderstaande vragen met ja heeft beantwoordt kom dan niet naar Victoria Park en maak geen reservering!

Samen krijgen we corona onder controle. Wij danken u voor uw medewerking.

 

1. Heeft u koorts of bent u verkouden?

 

 

janee

2. Heeft u het nieuwe coronavirus gehad en is dit de afgelopen 7 dagen vastgesteld?

 

janee

3. Heeft u een huisgenoot/gezinslid met het nieuwe coronavirus en heeft u in de afgelopen 14 dagen contact met hem/haar gehad terwijl hij/zij nog klachten had

 

janee

4. Bent u in quarantaine omdat u direct contact heeft gehad met iemand waarbij het nieuwe coronavirus is vastgesteld?

 

janee

5. Wilt u ook a la carte eten in ons restaurant?

 

janee

Indien u gebruikt wilt maken van ons a la carte-restaurant, geef dan hieronder uw naam en de namen van uw gezelschap op!

 

Met het inzenden van deze reservering verklaar ik dat ik ook mijn gasten bovenstaande vragen gesteld heb en zij deze met NEE beantwoord hebben!

 

 

 

U dient alle velden volledig in te vullen.