Aanmelding bezoek Victoria Park tijdens de meeting van 25 juni 2021!

Gelukkig mogen de paarden op Victoria Park weer draven en zijn onze restaurants geopend. We hebben één terras en drie restaurant-ruimtes waar elk maximaal 50 personen mogen komen. Kiest u voor een bepaalde ruimte, dan moet u in die ruimte blijven. We hanteren een strikt corona-protocol. Uiteraard volgen wij alle richtlijnen van de overheid en het RIVM. Toegang tot het stalterrein en tribune is verboden. Mondkapje is bij binnenkomst verplicht.

Indien u de meeting van vrijdag 25 juni wilt bezoeken, verzoeken wij u om onderstaand formulier volledig in te vullen zodat wij de meeting veilig en conform de geldende protocollen en draaiboeken kunnen laten verlopen.

Om een duidelijk beeld te krijgen over de verdeling van bezoekers over de beschikbare ruimten dient u ook de vragen m.b.t. een eventueel bezoek aan ons a la carte-restaurant volledig in te vullen (ook al maakt u hiervan geen gebruik)!

Indien u of één van uw gasten één van onderstaande vragen met ja heeft beantwoordt kom dan niet naar Victoria Park en maak geen reservering!

Samen krijgen we corona onder controle. Wij danken u voor uw medewerking. LET OP: VOL=VOL

   

  1. Heeft u koorts of bent u verkouden?

   

   

  janee

  2. Heeft u het nieuwe coronavirus gehad en is dit de afgelopen 7 dagen vastgesteld?

   

  janee

  3. Heeft u een huisgenoot/gezinslid met het nieuwe coronavirus en heeft u in de afgelopen 14 dagen contact met hem/haar gehad terwijl hij/zij nog klachten had

   

  janee

  4. Bent u in quarantaine omdat u direct contact heeft gehad met iemand waarbij het nieuwe coronavirus is vastgesteld?

   

  janee

   

  Voor welke ruimte wilt u reserveren?

  Indien deze ruimte volgeboekt is, reserveren wij voor u een andere ruimte

   

   

  Met het inzenden van deze reservering verklaar ik dat ik ook mijn gasten bovenstaande vragen gesteld heb en zij deze met NEE beantwoord hebben!

   

   

   

   

  U dient alle velden volledig in te vullen.