Naar aanleiding van de maandagavond door de regering aangekondigde maatregelen hebben het management van Victoria Park Wolvega en het bestuur SNDR besloten om de eerstvolgende dagen met selectieproeven, op 2, 9 en 16 oktober, achter gesloten deuren te verrijden.

Dit betekent dat we switchen naar een bekend en bewezen scenario (zoals toegepast op 3 juli: ‘het corona-draaiboek zonder publiek’). Professionals kunnen volgens het strikte COVID19-protocol aan het werk op locatie A (stalterrein en drafpiste). Het betekent een minimale bezetting met de bekende aanmeldprocedure. Zoals deelnemers weten geldt er op Victoria Park Wolvega een *Zero Tolerance-beleid*.

Op locatie B (hoofdgebouw) is enkel toegang voor enkele sleutelspelers van de organisatie zelf die met een minimale bezetting zal draaien. Er is dus geen enkele mogelijkheid voor publiek om aanwezig te zijn.  Online zijn echter de selectieproeven en trainingssessies met formele tijdregistratie gratis te volgen via de volgende link: https://www.victoriaparkwolvega.nl/livestream.

We hopen u hiermee geïnformeerd te hebben. Mocht u vragen hebben, dan weet u ons te vinden via de email (info@victoriaparkwolvega.nl).

Met vriendelijke groet,
Bestuur SNDR en Management Victoria Park Wolvega
Den Haag, 29 september 2020