De komende periode is het bijzonder genieten op Victoria Park. De komende vier meetings zijn stuk voor stuk iets bijzonders en gelden inmiddels als publiekstrekkers en absolute hoogtepunten. Met de Peerdepieten, de Family Day,  het EK Wedden en de Gelegenheidsrijdersdag bieden we meetings die uw bezoek tot een absolute aanrader maken.

We starten op 28 april met de Peerdepieten 2018 die al sinds 1958 georganiseerd wordt. De Veterinaire studenten hebben een spoedcursus gevolgd bij een professionele trainer en mogen in één koers strijden om de prestigieuze titel Peerdepiet of Peerdepetra. Daarnaast wordt er deze middag, die reeds om 14.00 uur begint, in de halve finale van de Breeders Course door de driejarige Europese elite, gestreden om een ticket voor de hoog gedoteerde finale later dit jaar.

Op zaterdag 12 mei gaan we verder met de Family Day 2018. Tijdens deze lunchmeeting, die om 11.35 uur van start gaat, is Victoria Park een waar kinderfestijn met diverse speciale acties voor onze jongste bezoekers. Sportief hoogtepunt is natuurlijk  het Criterium der Driejarigen.

Een week later, op zaterdag 19 mei, gaan de gelegenheidsrijders op pad om onderling uit te maken wie er met de eer gaat strijken in deze koers. Om 20.55 uur klinkt het eerste “start vrij”. Op sportief gebied gaat alle aandacht natuurlijk uit naar het Criterium der Vierjarigen!

Met het EK Wedden, op vrijdag 1 juni, sluiten we deze periode af. Het EK Wedden is inmiddels een vast item op de jaarlijkse kalender en trekt vele deelnemers uit binnen- en buitenland naar Wolvega. Met het EK Aandelenspel kunt ook u profiteren van de kennis van deze experts. We beginnen deze vrijdag om 17.10 uur.