vp-25022022-race-04

starttijd: 20.00 uur
afstand: 2.600 meter
soort start: autostart
dotering: €. 5.000,--
soort koers: premium
common pool: ja
challenge: TF Lady Challenge

PRIX 24H AU TROT

1
2
3
4

 

 De tips van onze expert Hans Sinnige

Happy Women liep de laatste keer goed maar de afstand leek die dag iets te kort voor haar. Ze kwam net op toeren toen de koers erop zat. Dat kan ze vandaag rechtzetten, ze zou dan de rollen om kunnen draaien met de trainingsgenote Havane d’Elma die op de rug van de winnaar een koers op maat kreeg. Dat was haar tweede start na een lange pauze, ze zal nu weer iets scherper zijn.

Dat laatste geldt ook voor Ermine du Rys, die de vorm even kwijt was maar die de laatste keer een prima koers liep. Eerder gaf zij Hegoa du Boulay regelmatig partij, waarbij de kortere afstanden haar wel iets beter leken te liggen dan de 2600 meter. Voor Favorite d’Atout is de afstand van vandaag perfect, maar zij viel de laatste keren niet helemaal mee. De voorlaatste keer sprong ze in een kansrijke positie weg, vlak voor de laatste bocht.

Frederique Norg is de regelmaat zelf en plaatst zich steeds. Dat deed Filly Witchy ook altijd voor dat ze even op rust ging, ze keer weer terug. Guiness de Janeiro viel in haar eerste start op met een geweldige startsnelheid, daarna zette ze goed door. Met de langere afstand is het verdelen van de krachten nog belangrijker.

1:   6 - Happy Women
2:   7 - Ermine du Rys
3:   8 - Havanne d'Elma

Outsider(s):   5 - Favorite d'Atout, 3 - Filly Witchy, 1 - Frederique Norg

 De resultaten van deze koers