vp-22112019-race-03

starttijd: 18.25 uur
afstand: 2.100 meter
soort start: autostart
dotering: €. 6.600,--
soort koers: premium
common pool: ja
challenge: Elite Challenge

A-WARE WINTER ELITE CUP

1
2
3
4

 

 De tips van onze expert Hans Sinnige

Opnieuw een open koers. Unar Bi zal bij de Franse wedders waarschijnlijk favoriet zijn, maar de trainer is voorzichtig. “Er zijn bijna geen koersen voor haar en om die reden mist ze ritme. Dat maakt haar ook voor mij lastig in te schatten. Afgelopen vrijdag is ze mee geweest naar Wolvega en dat was niet optimaal. Ze zal door dat werkje in elk geval zijn opgeknapt, die had ze nodig.”

Tegenstand komt normaal van Banker Transs R, die na rust twee hele beste koersen liep en toe is aan een zege. Met de startplaats heeft hij het minder getroffen, maar dat geldt ook voor SJs Junior C en Everest Vedaquais, die de laatste keer op Gelsenkirchen tweede werd achter Chapter One en net voor Highspeed Aresy.

Flavius zijn laatste koers vergeten we, toen raakte hij door een bizar koersverloop te vroeg in de verzuring. Met de vorm ervoor was niets mis, hij heeft even bij mogen komen. Grift JR verraste de laatste keer met een tweede plek in de Giganten Marathon. In die vorm hoort hij ook hier op alle tickets.

1:   9 - Banker Transs R
2:   8 - Unar Bi
3:   6 - Flavius

Outsider(s):   10 - SJs Junior C, 3 - Grift JR, 11 - Everest Vedaquais

 De resultaten van deze koers