vp-14022020-race-02

starttijd: 19.00 uur
afstand: 2.100 meter
soort start: autostart
dotering: €. 5.500,--
soort koers: premium
common pool: ja
challenge: TF silver challenge

PRIX BANDINO DU PRE

1
2
3
4

 

 De tips van onze expert Hans Sinnige

Bunker du Hamel treft het hier eigenlijk makkelijker dan de laatste keer toen hij met overmacht won, maar een punt van zorg is de kortere afstand en de startplaats achteraan. Om hier te domineren zal hij het hele veld eerst voorbij moeten. Elias liep bij zijn rentree onopvallend een beste koers en zal nu scherper zijn. Hij kan hier zomaar winnen. Disco Jet heeft daarvoor ook genoeg in huis, hij won de voorlaatste keer bijna en de laatste keer moest hij veel doen.

Dean les Jarriais maakte zes weken geleden een goed debuut in ons land. “Beter dan verwacht gezien zijn verrichtingen in München, al moet ik zeggen dat hij toen wel al goed trainde. De laatste bocht door dacht ik nog te gaan winnen, maar hij maakte het net niet af. Helaas werd hij na die koers, net als veel van mijn paarden, ziek. We hebben hem na zijn vorige koers ook meteen laten behandelen aan zijn voorvoeten, die waren wat gevoelig. Hij is nu weer helemaal fris en fit”, aldus Cees Kamminga.

Defi Magik meldde zich de laatste keer weer, dat leek erop. Encore Sun won in Berlijn makkelijk, de keer erna zat hij in een prima tijd niet ver van de winnaar.

1:   11 - Bunker du Hamel
2:   6 - Elias
3:   7 - Disco Jet

Outsider(s):   8 - Dean les Jarriais, - Defi Magik, 4 - Encore Sun

 De resultaten van deze koers