vp-11092020-race-01

starttijd: 11.15 uur
afstand: 1.609 meter
soort start: autostart
dotering: €. 22.000,--
soort koers: non premium
common pool: ja
challenge: Geen challenge

BREEDERS COURSE TWEEJARIGEN (Halve Finale)

1
2
3
4

 

 De tips van onze expert Hans Sinnige

Een koers waarin veel talent aan de start komt. Faith Trot was in haar proef als laatste op pad, maar ze nam met een tussensprint de kop over en werd in de laatste meters net achterhaald door een goed paard dat er vandaag niet bij is. Gigi Barosso had in haar proef even de kop, maar gaf die af en werd op de streep voor plek twee net achterhaald door een enorm eindigend paard dat woensdag in Groningen debuteert.

All-in Love leidde in de proef van start tot finish, ze legde de laatste 500 meter af in 1.13,2. Island Smart werd in haar proef vierde achter de toen winnende Let it be VP. De Ready Cash dochter liep in de slotmeters ietwat op één lijn. Levi Boko was in zijn eerste proef in Gelsenkirchen tweede, tussen twee goede tweejarigen uit de Duitse kampioensstal. In zijn tweede proef eindigde hij op één lijn met een talentvolle tweejarige van Dion Tesselaar.

Let it be VP was in zijn eerste proef voorzichtig weg, nam daarna de kop over en won. De tweede keer begon hij vlotter maar ging hij in tweede positie na 500 meter van de benen. Lacoste Star tenslotte liep zijn proef in Gelsenkirchen in zijn eentje, de tijd zegt daarom weinig.

1:   3 - All-In Love
2:   2 - Gigi Barosso
3:   5 - Levi Boko

Outsider(s):   6 - Let It Be VP, 1 - Faith Trot

 De resultaten van deze koers