vp-10092022-race-04

starttijd: 19.25 uur
afstand: 2.100 meter
soort start: autostart
dotering: €. 3.300,--
soort koers: non premium
common pool: nee
challenge: Boko Champions Challenge

KWANTES MAKELAARDIJ TROPHY

1
2
3
4

 

 De tips van onze expert Hans Sinnige

Carloforte Font stuitte de laatste keer op een ontketende Zweed en liep daarachter een goede koers. Hij is toe aan een zege en zal ondermeer af moeten rekenen met Kosmos Renka, die in zijn voorlaatste start met de rijder van vandaag lang de kop had, een paar mispassen maakte bij het uitkomen van de laatste bocht en daarna makkelijk tweede bleef.

Cash Winner zijn laatste start was een serie van de Duitse Derby. Hij flankeerde daarin de laatste bocht uit de leider toen hij van de benen ging. Qua loopvermogen behoort hij hier tot de uitgesproken kanshebbers voor de winst. De paarden met de drie laagste startnummers hebben allemaal vorm. Karl Bianco won zijn laatste start met de rijdster van vandaag op deze baan, van kop af.

Keep Flying is door zijn zege in een finale in Berlijn in een hogere winsomklasse terechtgekomen, maar hij liep met deze rijdster eerder al eens goed in de koers voor oud Peerdepieten, toen stond hij er op papier nog zwaarder in dan nu. Jaimy Fox is altijd goed voor een klassering, ook hij hoort op de tickets voor de plaatsen.

1:   9 - Carloforte Font
2:   7 - Cash Winner
3:   8 - Kosmos Renka

Outsider(s):   2 - Karl Bianco, 1 - Keep Flying, 3 - Jaimy Fox

 De resultaten van deze koers