vp-10022022-race-01

starttijd: 11.05 uur
afstand: 2.100 meter
soort start: autostart
dotering: €. 5.500,--
soort koers: premium
common pool: ja
challenge: Payday Winner Challenge

PRIX HARTOG-LUCERNE.COM

1
2
3
4

 

 De tips van onze expert Hans Sinnige

Jaap van Rijn kent Jip Star N inmiddels, ondanks enkele schijnbewegingen onderweg hield hij de ruin op de been. Als dat weer lukt lonkt in dit veld de winst, maar een uitgesproken favoriet is hij niet. De rentree van Lotus Centaur is interessant. Ze won vorig jaar de Breeders Crown van kop af. Ze werkt goed en komt volgens haar trainer na de pauze sterker en beter terug.

Knockout Invicta is een ongecompliceerde draver en dat is in dit veld al heel wat. Hij wordt na de pauze per start scherper. De laatste keer echter was Jade Beuckenswyk hem te snel af, zij moet vaak buitenom maar ook zij wordt per start beter.

Koen n Klasbak sprong de verruilde de voorlaatste keer de laatste bocht uit in tweede positie de draf voor de telgang, de laatste keer deed hij dat al na 800 meter. Om die reden zijn we voorzichtig met onze inschatting. Dat moeten we ook zijn bij Lion Transs R, die na zijn lange pauze tweemaal sprong. “Ik rijd hem vandaag zelf om te zien wat hij precies doet. Ik zie het als een testkoers en zal vooral voorzichtig wegrijden, daarna zien we wel”, aldus Paul Hagoort.

1:   7 - Jip Star N
2:   8 - Lotus Centaur
3:   3 - Knockout Invicta

Outsider(s):   2 - Lion Transs R, 6 - Jade Beuckensyk, 4 - Koen N Klasbak

 De resultaten van deze koers