Prijs der Giganten 2019

Prijs der Giganten 2019!

Datum: 08-11-2019

Aanvang: 16.30 uur

Vrijdag 8 november is Victoria Park Wolvega weer “the place to be….”. Met de 48e editie van de Prijs der Giganten bieden we internationale drafsport van het allerhoogste niveau en een omlijsting om “U” tegen te zeggen.

Op sportief gebied zullen diverse Europese toppaarden zich op maken om de legendarische Prijs der Giganten aan hun palmares toe te voegen. De koers heeft een prachtige reputatie in Europa en dat biedt een garantie voor een top deelnemersveld.

Uiteraard zal ook het omlijstende programma van hoog niveau zijn met o.a. de klassieke  Jonker- en Jofferprijs voor tweejarige paarden! De koersen worden Live uitgezonden op de Franse drafsportzender Equidia. Na afloop van de meeting is er Live muziek!

Met het Giganten Arrangement maakt u deze bijzondere meeting nog specialer. Een uitgebreid warm en koud buffet met dessert en inclusief drankjes (bier/wijn/fris) zijn de ingrediënten van dit arrangement. Uiteraard is de entree gratis en zijn uw plaatsen gereserveerd! De prijs van dit arrangement bedraagt €. 70,–.