Prijs der Giganten 2018

Prijs der Giganten 2018!

Datum: 11-11-2018

Aanvang: 16.30 uur

Zondag 11 november is Victoria Park Wolvega weer “the place to be….”. Met de 47e editie van de Prijs der Giganten bieden we internationale drafsport van het allerhoogste niveau en een omlijsting om “U” tegen te zeggen.

Op sportief gebied zullen diverse Europese toppaarden zich op maken om de legendarische Prijs der Giganten aan hun palmares toe te voegen. De koers heeft een prachtige reputatie in Europa en dat biedt een garantie voor een top deelnemersveld.

Uiteraard zal ook het omlijstende programma van hoog niveau zijn met o.a. de klassieke  Jonker- en Jofferprijs voor tweejarige paarden! De koersen worden Live uitgezonden op de Franse drafsportzender Equidia. Na afloop van de meeting is er Live muziek!

Met het Giganten Arrangement maakt u deze bijzondere meeting nog specialer. Een uitgebreid warm en koud buffet met dessert en inclusief drankjes (bier/wijn/fris) zijn de ingrediënten van dit arrangement. Uiteraard is de entree gratis en zijn uw plaatsen gereserveerd! De prijs van dit arrangement bedraagt €. 65,–.

Het Giganten arrangement is uitverkocht. U kunt dit arrangement niet meer reserveren!

Uiteraard bent u op deze gigantische dag ook van harte welkom in de Virgill Boko Lounge of de Victoria Plaza. Ons advies is; “Wees op tijd want vol is vol”!

Victoria Park Wolvega - Prijs der Giganten