Frisian Ascot Day

The Frisian Ascot Day 2019!

Datum: 21-09-2019

Aanvang: 18.00 uur

Op zaterdag 21 september vindt The Frisian Ascot Day al weer voor de 11e keer plaats op Victoria Park Wolvega. The Frisian Ascot Day is inmiddels uitgegroeid tot hét hippische netwerk-evenement van Friesland waarbij topsport, spanning, sensatie en gezelligheid hand in hand gaan!

The Frisian Ascot Day kenmerkt zich door die typisch sfeer die zo doet denken aan Royal Ascot. Internationale paardenraces, dames met mooie hoeden, een exclusief 4-gangen buffet door topkok Freek Krist, een feestavond én natuurlijk de mogelijkheid om een gokje te maken.

Tijdens de Frisian Ascot Day komen de beste paarden in actie op de mooiste drafbaan van Europa. De dravers strijden om een totale prijzenpot van liefst 50.000 euro. Naast de koersen is er natuurlijk weer de verkiezing van de “best dressed Lady” van de avond waarbij de mooist geklede dames kans maken op bijzondere prijzen! We sluiten de avond af met een spetterend feest!

U kunt uw VIP-kaarten voor The Frisian Ascot Day vanaf nu reserveren. De kosten van de VIP-kaarten bedragen 125 euro per stuk. Hiervoor ontvangt u een VIP toegangskaart inclusief luxe warm- en koud 4-gangen Frisian Ascot Day buffet en drankjes.

Aanmeldformulier Frisian Ascot Day 2019

Ik wil er graag bij zijn op zaterdag 21 september als op Victoria Park Wolvega de 11e editie van de Frisian Ascot Day plaats vindt. Middels het invullen van onderstaand formulier bestel ik mijn VIP-kaarten voor dit schitterende evenement.

 

Ik bestel

VIP-kaarten a €. 125,-- per stuk

 

U dient alle velden volledig in te vullen.