Frisian Ascot Day 2017!

 

U waant zich op de mooiste renbanen van Engeland. Geheel in de stijl van Royal Ascot waarbij sport, spanning, heerlijk eten en gezelligheid hand in hand gaan. Dat is de Frisian Ascot Day op de drafbaan van Victoria Park in Wolvega.

De Frisian Ascot Day is hét evenement waar u uw vrienden en relaties graag mee naar toe neemt. Een unieke kans om uw netwerk te onderhouden of uit te breiden.

Tijdens de Frisian Ascot Day, die alweer voor de negende maal plaatsvindt, zullen de beste paarden op de mooiste drafbaan van Europa in actie komen. De dravers strijden om een totale prijzenpot van meer dan 50.000 euro.

Tijdens de Frisian Ascot Day komt u, met een exclusief 4-gangen buffet door top-kok Freek Krist, ook op culinair gebied volledig aan uw trekken.

 

Menu The Frisian Ascot Day 2017

Aan tafel geserveerd:
Gebonden ossenstaartsoep met een scheutje Madeira.

Op het buffet vindt u een selectie aan kleine voorgerechtjes:
Gepresenteerd in kleine glaasjes
Garnalen, appelsalade met een cherrymayonaise
Kaascrème met berenburgstroop
Gemarineerde champignons met truffelroomkaas
Gemarineerde zalm met Kikkoman, gember en wasabimayonaise
Lolly van geitenkaas met notencruch
Panna cotta van zongedroogde tomaat met gerookte zalmsnippers

Gepresenteerd op kleine bordjes
Gerookte varkenshaas met mosterd-kruidencrème
Huisgemaakte gravad lax met een honing-dilletopping
Vitello Tonato, kalfsmuis met tonijnmayonaise
Serranoham met gemarineerde ananas en mint

Salades
Aardappelsalade met rookspek, zongedroogde tomaat en prei
Pastasalade met pestobasilicum en Tomberrytomaat
Couscoussalade met gerookte kalkoen, rozijnen en groene kruiden
Gemengde slasoorten met yoghurtdressing en croutons.
Kaasplank met diverse harde en zachte kaassoorten, noten en vijgenbrood

Op tafel gepresenteerd
Diverse minbroodjes, breekbrood en stokbrood met roomboter met zeezout, kruidenboter en tapenade

Warme gerechten
Gemarineerd Zeeuws spek met honingketjapmarinade
Aan buffet gesneden varkensgebraad en roergebakken gamba’s
Gekruide kipfilet met pesto-pepersaus
Rundersukade met rodewijnsaus waarin kastanjechampignons
Kruidenrijst
Aardappelpartjes met rozemarijn
Groente van het seizoen

Dessertbuffet
Longueurs in diverse smaken
Diverse soorten ijstaart
Witte chocolademousse en pure chocolademousse
Slagroomsoesjes
Mini-donuts
Fruitsalade

Reserveer nu uw toegangskaart à €. 125,– per stuk. Bel 0561 – 69 10 10 of vul het formulier aan de rechterzijde van dit scherm in. U ontvangt dan een VIP toegangskaart inclusief luxe warm & koud 4-gangen Frisian Ascot Day buffet en drankjes.

Wordt VIP en reserveer nu uw toegangskaarten!